Autotjek smal

pkrbiler.dk er 100% Autotjek-forhandler

Autotjek 1

Det betyder at bilen er fejlfri og i god stand i forhold til årgang og kilometertal. Bilen kan bære præg af almindelig brug. Ved at en bil er katergoiseret som 100% Autotjek, er der tryghed for garanti, sikkerhed og kvalitet.

Hvad er 100% Autotjek

Med 100% Autotjek har du tryghed i dit køb af brugt bil

100% Autotjek-forhandlere opfylder særlige krav

De fleste bilforhandlere i Danmark har orden i tingene og er til at stole på. Forhandlere, som er med i 100% Autotjek er ekstra troværdige. Det er de fordi, de har skrevet under på at opfylde en række krav fra 100% Autotjek konceptet samt brancheorganisationen AutoBranchen Danmark for at kunne indgå i ordningen.

Den brugte bil har fået et 100% Autotjek

100% Autotjek-forhandleren har forpligtet sig til at gennemtjekke bilen på en lang række punkter. Det gælder lige fra kilometertjek til motorens stand og de helt små detaljer. Forhandleren sender bilen til en uvildig synshal, hvor den får det grundige 100% Autotjek efter en brugtbilstest. Brugtbilstjekket betyder, at bilen er fejlfri og i perfekt stand efter årgang og kilometertal. Du har desuden garanti for restgæld og kilometergaranti. Når en brugt bil har fået et 100% Autotjek har du således tryghed for garanti, sikkerhed og kvalitet.

Autotjek-Garanti

Med 100% Autotjek får du 12 måneders Autotjek-Garanti, som dækker bl.a. motor, gear og turbo

Servicebog

Bilen bliver leveret med den tilhørende servicebog og inkl. seneste serviceeftersyn ifølge fabrikkens forskrifter. Hvis bilen har elektronisk servicebog, så vedlægges en udskrift af bilens opdaterede servicehistorie.

Garantier

Udover de 12 måneders garanti på motor, gear og turbo, får du fuld kilometergaranti, garanti mod skjult restgæld, og forhandleren følger købelovens bestemmelser. Hvis bilen lovmæssigt skal serviceres i garantiperioden, skal det foretages på et 100% Autotjek værksted for at opretholde garantien. Du får de præcise bestemmelser for, hvad garantien omfatter hos forhandleren.

100% Autotjek

Bilen leveres med en uvildig 100% Autotjek brugtbilstest.

Klargøring

Bilen er klargjort kosmetisk og mekanisk

Autotjek garanti

12 mdr. autotjek garanti 1017 ny